Use the smaller-sized text Use the larger-sized text Use the very large text

Library Reading Room Renovation


The ceiling of the Library Reading room during renovation.
After meticulous architectural research and construction, the Society's rehabilitation project has restored the grandeur of the Library Reading Room. View larger photo.

The Library Reading Room at the Society headquarters in Madison has completed construction to rehabilitate the space to its original 1900 grandeur.

Work began on June 21, 2009, and was completed in January of 2010.

Plan Your Visit



Read the highlights of the project
Learn the history of the building

  • Questions about this page? Email us
  • Email this page to a friend
select text size Use the smaller-sized textUse the larger-sized textUse the very large text